Stadsparkeren Tilburg Heuvelpoort

Bent u de hoge parkeerkosten in Tilburg ook beu? Of bent u op zoek naar nog meer gemak tijdens het parkeren in Tilburg? Dan heeft Stadsparkeren de oplossing voor u! Door gebruik te maken van Stadsparkeren in parkeergarage Heuvelpoort kunt u automatisch in- en uitrijden door middel van kentekenherkenning en profiteert u ook nog eens van 25% korting op uw parkeerkosten. Dat maakt parkeren in de Heuvelpoort gegarandeerd de goedkoopste parkeergarage van Tilburg! Meld u nu gratis en binnen slechts 2 minuten aan!

Hoe werkt goedkoop parkeren in Tilburg met Stadsparkeren?

Stadsparkeren is een handige dienst waarbij digitaal parkeren centraal staat. Wanneer u zich aanmeldt voor Stadsparkeren kunt u in meer dan 160 gemeentes gebruik maken van gemakkelijk parkeren. Dit kan op verschillende manieren, u kunt ervoor kiezen om uw parkeertijd te betalen met de Stadspas of OV Chipkaart, door middel van de Stadsparkeren App, tevens kunt u door middel van bel- of SMS-parkeren aangeven wanneer uw parkeeractie start of stopt of u kunt inloggen op uw persoonlijke webpagina om dit aan te geven. Wanneer u lid bent van Stadsparkeren wordt uw kenteken herkend en kunt u automatisch in- en uitrijden bij parkeergarages.

Parkeren in parkeergarage Heuvelpoort Tilburg

U kunt nu ook profiteren van al deze voordelen in parkeergarage Heuvelpoort in Tilburg. Deze parkeergarage is gelegen in het centrum van Tilburg. Uw dagje shoppen of avond weg kan dus perfect gestart worden door uw auto te parkeren in de Heuvelpoort!

Vaak is parkeren in het centrum van Tilburg duur. Maar wanneer u gebruikt maakt van Stadsparkeren in Tilburg ontvangt u 25% korting op uw parkeerkosten in de Heuvelpoort. Daarnaast betaalt u per minuut en dus nooit meer teveel. Alle parkeerkosten worden maandelijks achteraf geïnd per automatische incasso. Hierdoor is het ook voor bedrijven interessant omdat werknemers geen parkeerkosten meer hoeven te declareren.

Naast al deze voordelen biedt parkeergarage Heuvelpoort ook comfort. Door de brede parkeervakken en inrijhoogte van 2 meter is deze garage bereikbaar voor vrijwel iedere auto of busje. Ook aan elektrische auto's wordt gedacht door de 22 elektrische oplaadpunten. De garage is 24 uur per dag geopend dus of u nu een dagje gaat shoppen of op stap gaat, u kunt altijd in- en uitrijden!

Wilt u dus goedkoop parkeren in het centrum van Tilburg? Meld u dan nu gratis aan voor Stadsparkeren, parkeer uw auto in parkeergarage Heuvelpoort en ontvang direct 25% korting op uw parkeerkosten! Aanmelden kost slechts 2 minuten!

GRATIS AANMELDEN