Ik ben me vergeten af te melden wat nu?

Je kunt nog op verschillende manieren afmelden.

  • Stop de parkeeractie via de Stadsparkeren App.
  • Klik op 'stop parkeren' bij je persoonlijke pagina
  • Bel naar: 020-7960994 (lokaal tarief)
  • SMS 'q' naar 4111
  • Contact opnemen met de telefonische helpdesk 0900 12345 46 (gebruikelijke belkosten)

Het afmelden middels bel en SMS, kan alleen gedaan worden met het telefoonnummer wat gekoppeld is aan het account.

Parkeeracties op straat, die gestart zijn binnen de betaald parkeren tijd, (niet in de parkeergarages) worden in Assen, Beverwijk, Eindhoven, Helmond, Weert en Zevenaar door het systeem gestopt om 23.59.59 u. Dit om parkeerders te behoeden voor oplopende parkeerkosten (parkeeracties die dagen doorlopen).

Parkeeracties op straat in Arnhem, die gestart zijn binnen betaald parkeren tijd, worden gestopt eind betaald parkeren tijd.

Parkeeracties op straat (niet in de parkeergarages) worden in Gorinchem, Valkenburg, Veenendaal en Zeist door het systeem gestopt de volgende dag om 23.59.59 u. Dit om parkeerders te behoeden voor oplopende parkeerkosten (parkeeracties die dagen doorlopen).

Parkeeracties op straat in Deurne worden na 24 uur gestopt.

Parkeeracties die gestart zijn nadat de betaald parkeren tijd verstreken is, lopen door naar de volgende dag. Bijvoorbeeld; het is betaald parkeren tot 19.00 uur en er wordt om 20.00 uur een parkeeractie gestart. Deze parkeeractie wordt niet gestopt dezelfde dag maar loopt door naar de volgende betaald parkeren dag.

(eventueel ingestelde sms alerts blijven doorlopen totdat de parkeeractie daadwerkelijk is gestopt)

Parkeeracties op straat in Arnhem, die gestart zijn nadat de betaald parkeren tijd verstreken is, lopen door naar de volgende dag eind betaald parkeren tijd.

In de gemeente Tilburg geldt in de meeste zones een parkeerduur beperking van een x aantal uren (1,2 en 4 uur). De dagkaarten lopen door tot 02.00 u 's nachts. Ook in de gemeente Assen zijn veel parkeerzones met een parkeerduur beperking.

Voor vragen over het stoppen van parkeeracties op straat door het systeem in andere gemeenten kun je contact opnemen met info@stadsparkeren.nl.