Hoe voeg ik meerdere gebruikers toe aan mijn account?

Ga naar je persoonlijke pagina. Klik op 'mijn account', 'gebruikersoverzicht' en 'voeg een gebruiker toe'.

 • Het toevoegen van een subgebruiker is gratis.

 • Accounts aangemaakt via de gemeente Assen (Asserpas), Eindhoven en Weert (Weerterlandpas) kunnen subgebruikers met een pas toevoegen.

 • Accounts aangemaakt met de Roos24 pas kunnen subgebruikers met een pas toevoegen.

 • Accounts aangemaakt via de gemeente Arnhem, Assen (AsserGastenPas), Beverwijk, Gorinchem, Helmond, Leeuwarden, Tilburg, Valkenburg, Veenendaal, Venray, Weert (bezoekerspas) Zeist of Zevenaar kunnen subgebruikers zonder pas toevoegen. In dit geval kan de subgebruiker gebruik maken van bel, sms of app parkeren.

  Het is niet mogelijk aan een Arnhem, Assen (AsserGastenPas), Beverwijk, Gorinchem, Helmond, Leeuwarden, Tilburg, Valkenburg, Veenendaal, Venray, Weert (bezoekerspas) Zeist of Zevenaar account meerdere actieve passen te koppelen. Dit is ook niet mogelijk als u bij aanmelding voor "Overige Gemeenten" gekozen heeft. Wilt u voor een 2e gebruiker of voor een 2e kenteken een pas aanvragen dan kunt u een nieuwe aanmelding doen.

 • Accounts aangemaakt via de gemeente Deurne:

  • Aan een bestaand Deurne account kunnen subgebruikers met Parkeer/Stadspas toegevoegd worden, mits de subgebruiker al in het bezit is van een gepersonaliseerde Deurne pas (een pas voorzien van een pasfoto en geboortedatum).
  • Aan een bestaand Deurne account kunnen subgebruikers toegevoegd worden die niet in het bezit zijn van een Deurnepas. In dit geval kan de subgebruiker gebruik maken van bel, sms of app parkeren. Wil de subgebruiker echter zelf een pas ontvangen dan kan er een nieuwe aanmelding gedaan worden.