2 Mar 2020
Coronavirus

Coronavirus (COVID-19)

De verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Beperkingen die ook van invloed zijn op de werkwijze en prestaties die je van Gastvrij Parkeren gewend bent.

Met dit bericht willen wij je persoonlijk op de hoogte brengen van de maatregelen die we nemen om de risico's in deze moeilijke tijd tot een minimum te beperken. Onze onvoorwaardelijke toewijding aan de gezondheid en veiligheid van jou als klant, de gemeenschap en onze medewerkers staat daarbij voorop.

Levering

Op dit moment leveren we de passen uit volgens plan, weliswaar met aangepaste veiligheidsregels. We verwachten op dit moment geen vertragingen.

Support

Voor onze klantenservice gelden als gevolg van de maatregelen dat er eventuele achtergrondgeluiden bij telefonisch contact mogelijk zijn i.v.m. thuiswerken. Je bereikt ons het snelst via:

Parkeren

Ook de komende periode doen we er alles aan om de meest klantvriendelijke parkeerprovider te blijven zodat jij zorgeloos kunt parkeren. In sommige steden kan je in verband met het coronavirus momenteel gratis parkeren. Wij implementeren deze wijzigingen in onze app. Check voor de zekerheid de website van de desbetreffende gemeente voor het actuele parkeerbeleid.

Uiteraard houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.