27 Nov 2015
Waardebonnen prijswinnaars Gastvrij Gorinchempas

Waardebonnen prijswinnaars Gastvrij Gorinchempas

Na de introductie van de nieuwe Gastvrij Gorinchempas op 1 oktober, hebben inmiddels meer dan 3700 mensen deze pas aangevraagd. Met de pas kunnen zij snel, simpel en voordelig parkeren in de Gorcumse binnenstad.

Verloting

Tijdens de introductieperiode die loopt tot het eind van het jaar, vindt er elke week een verloting plaats onder de inschrijvers. Daarbij zijn mooie prijzen te winnen, zoals een jaarabonnement gratis parkeren in de parkeergarages en waardebonnen van Gorcumse ondernemers. De gelukkige prijswinnaars op de foto namen vorige week prijzen in ontvangst van Bronkhorst Schoenen, Restaurant De Hoofdwacht. Bakkerij van de Grijn, Domino Pizza en 123 PC. De prijzen werden uitgereikt door de Binnenstadsmanager Ed Ligthert.

Voordeelpas

Houders van de Gastvrij Gorinchempas krijgen korting krijgen op de parkeertarieven in de parkeergarages. Tijdens de introductieperiode geldt voor het tweede uur parkeren een korting van 50%. Bezoekers betalen dan € 0,80 per uur in plaats van € 1,60 per uur. Het derde uur parkeren is gratis. Daarna geldt weer het vol tarief. Daarna geldt weer het volle tarief. Verder krijgen pashouders 50% korting op de entreeprijs van het museum.