Stoppen parkeeractie in een parkeergarage/gesloten parkeerterrein

Stoppen parkeeractie in parkeergarage/gesloten parkeerterrein

Als je parkeeractie niet gestopt is in een parkeergarage dien je contact op te nemen met Stadsparkeren om je parkeeractie te laten stoppen.

Advies is om te allen tijde via je persoonlijke pagina of je App de parkeerhistorie te controleren of je parkeeractie daadwerkelijk gestopt is of een email te sturen naar info@stadsparkeren.nl om dit te controleren.

  • Je kunt een email sturen naar info@stadsparkeren.nl. Vermeld svp bij het onderwerp : STOPPEN PARKEERACTIE.
    Vermeld in het bericht het kenteken en het tijdstip dat je de parkeergarage bent verlaten. Je ontvangt bericht zodra de parkeeractie is gestopt.
  • Of bellen naar 0900 12345 46 (gebruikelijke belkosten)

Indien je parkeeractie niet is gestopt kun je een volgende keer niet parkeren in dezelfde parkeergarage via Stadsparkeren. Volgens het systeem sta je dan namelijk nog geparkeerd. Wel kun je inrijden en een kort parkeerderskaartje nemen. Ons advies is echter om dit NIET te doen en eerst de lopende Stadsparkeren actie te laten stoppen. Gebeurt dit niet, dan zal de lopende Stadsparkeren actie bij het uitrijden middels de kortparkeerderskaart stoppen en worden er "onnodige kosten" in rekening gebracht.

Indien de slagboom handmatig wordt geopend door de beheerder dient de beheerder uw parkeeractie handmatig te stoppen.

Staat de slagboom bij het uitrijden open dan kun je via de infoknop navraag doen bij de beheerder om uw parkeeractie te laten stoppen. Wij kunnen je hierbij natuurlijk ook helpen.